Du kender sikkert ordsproget ”Lige børn leger bedst”, og det gælder altså også vores måde at udtrykke os på. Utallige undersøgelser viser nemlig, at folk går meget op i deres partners evne til at udtrykke sig. Som udgangspunkt har man bare mere lyst til at være sammen med én, der kommunikerer på samme bølgelængde, som man selv gør. Dette er godt at være opmærksom på, så du ikke kommer til at spilde din tid og energi på relationer, der bare ikke virker. 

Grammatik er vigtigt

Som verden ser ud i dag, er mange af vores første møder baseret på skriftlig kommunikation. Nogle af os går meget op i grammatik, imens det ikke betyder så meget for andre. Det er derfor ofte sådan, at du enten bliver til- eller fravalgt på baggrund at din evne til at sætte nutids-r. Nogle mener nemlig, at dårlig grammatik udtrykker sløsethed og lav intelligens.

Sådan er virkeligheden naturligvis ikke nødvendigvis, men vores underbevidsthed kan hurtigt sortere i potentielle partnere på baggrund af små detaljer. Derfor er det en fordel at være opmærksom på, at du oftest vil være sikrest på succes, hvis du vælger en partner, der enten har det samme forhold til grammatik som dig, eller som simpelthen er ligeglad. Tænk over det, næste gang du bevæger dig ind på diverse dating sider

At bande eller ikke at bande

Nogle af os synes, at det at bande er et sjovt og charmerende træk, som understreger, at vi ikke tager tingene så tungt. Andre mener, at det er superucharmerende og indikerer en evig lyst til at provokere samt en ligegyldighed overfor andre mennesker. Det er en god ide at tage stilling til, hvilken type du går efter.Det bliver ret trættende i længden at have en kæreste, som ser helt anderledes på emnet end dig selv. I starten er det måske meget sjovt, at der står små kontroversen, hver gang der sniger sig et bandeord ind i jeres kommunikation, men på længere sigt fungerer det bare ikke. Det er en klassiker, det der med at det bedre borgerskab møder gadekløgt, men det er sjældent, der rent faktisk fungerer i virkeligheden. Derfor skal du tænke over, hvor meget du har lyst til at gå på kompromis. Hvis svaret er ganske lidt, er det bedst at finde én, som har det samme forhold til bandeord som dig selv.