Dette indhold er sponsoreret

I dag er der flere og flere arbejdspladser, som er blevet globaliseret af den ene eller den anden grund. Enten fordi der er kommet arbejdskraft udefra eller fordi, at der er kommet samarbejdspartnere i udlandet. Dette kan betyde, at der er brug for at kunne tale engelsk på arbejdspladsen for at have den optimale kommunikation både internt og eksternt i virksomheden. Det er ikke sikkert, at alle på arbejdspladsen er lige skarpe i engelsk, da de ansatte måske er fra forskellige generationer, hvilket kan betyde, at alle generationer ikke har et lige så stort kendskab til sproget. Dertil kommer, at man altid har mulighed for at forbedre sine engelsk evner, uanset hvor god man føler sig til det. Derfor kan det være en god ide, at tage nogle kurser i engelsk på arbejdspladsen, så alle kan forbedre deres færdigheder i engelsk. Du kan læse lidt mere om disse kurser i denne artikel.

Udvid ordforrådet

Mange kan begå sig på basis engelsk, men når det kommer til det arbejdsmæssige, kan der være brug for specifikke termer og begreber. Sådanne er mulige at lære på et kursus. Der er altså forskel på den daglige brug af engelsk og den professionelle.

Både mundtligt og skriftligt

Det handler ikke kun om, at kunne formulere sig på sprog. Man skal også om have styr på de skriftlige færdigheder. Derfor vil et kursus have fokus på begge dele. 

I forhold til det mundtlige aspekt er der fokus på at styrke ordforrådet, så man kan blive bedre til at føre en samtale. Man skal gerne bliver mere selvsikker i sit engelsk, så man kan håndtere udfordrende samtaler på engelsk.

I forhold til det skriftlige aspekt er der stort fokus på handelskorrespondance. Der er nogle helt særlige regler, når det foregår på engelsk. Derfor vil der være stort fokus på, at mestre disse, så man kan begå sig anstændigt på skriftligt engelsk. Det er vigtigt, at man fremstår professionel, så man bliver taget seriøst.

Praktisk udgangspunkt

Kurserne har oftest et praktisk udgangspunkt. Det er vigtigt, at man ikke bare bliver undervist. Man skal også have mulighed for at prøve sig selv af, ellers lærer man ikke noget ved det. Når man træner noget i et trygt miljø, har man det bedre med at forsøge sig, så man kan udvikle sig.

Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvorfor det kan være smart, at have nogle kurser i engelsk på din arbejdsplads. Måske er du chef og kan bestemme det , eller også er du måske ansat og kan foreslå det. Det vil gavne hele virksomheden.