Dette indhold er sponsoreret

Skolen er vigtig: Det er grundlaget for, hvad man har af muligheder, når man bliver ældre og skal til at finde en egentlig uddannelse. Folkeskolen giver alle de nødvendige redskaber og færdigheder for, at man kan komme videre i uddannelsessystemet, men det er lige så meget for at gøre barnet klar til at fungere i samfundet på lige fod med andre. Der bliver dog stillet stadigt højere krav til, hvad man skal kunne i folkeskolen, og det kan skabe udfordringer for dit barn.

Lektiehjælp booster læringen

Med de mange krav følger der også en hel masse lektier – til trods for at skolereformen forsøgte at minimere det. Det kan være stressende for barnet, især hvis han eller hun er kommet bagud, og så kan det være smart at få noget lektiehjælp, for eksempel fra Learny. På den måde får barnet ikke kun hjælp til at lave sine lektier, men får også det stof, han eller hun skal lære, fra en ny vinkel, som kan give et bedre indtryk af, hvad der egentlig foregår. Men en personlig lektiehjælp er barnet nemlig i fokus, i modsætning til i skolen, hvor der er mange andre elever, som lærerne også skal tage sig af.

Kompetent hjælp indenfor ethvert fag

Det er helt naturligt, hvis du ikke er sikker på, at det er en god idé at få en fremmed person til at hjælpe barnet med lektierne. Men du kan være helt tryg, hvis du i Odense-området får lektiehjælp fra Learny: Alle deres lektiehjælpere er nemlig stærke i de fag, de hjælper i, med et gymnasialt eksamensgennemsnit på mindst 9, og afsluttende karakterer i deres undervisningsfag på enten 10 eller 12. Desuden er de drevet af at undervise og har de pædagogiske kompetencer, der skal til for at arbejde med børn, foruden den helt rene straffe- og børneattest, naturligvis.

Mindre stress for dig og barnet

Du genkender nok det, at dit barn spørger om hjælp til sine lektier. Selvom du selv måske har nok at se til, giver du da en hånd, indtil du finder ud af, at det, dit barn beder om hjælp til, er noget, du ikke selv kan finde ud af. Ikke alene kan det give dig frustrationer, fordi du altså ikke kan hjælpe dit barn, men det kan også give barnet frustrationer, fordi han eller hun faktisk har brug for hjælp til at forstå sine lektier. Og det er især vigtigt, hvis dit barn er ordblind – her kan det gøre en enorm forskel med træning og værktøjer til at overkomme ordblindheden. Derfor kan lektiehjælp være en god ide, hvis der ofte er noget, dit barn ikke helt forstår i undervisningen.