Har du en mindeværdig begivenhed som bryllup, barnedåb eller noget helt tredje skrevet i kalenderen og ønsker du at få taget nogle knivskarpe billeder af både fest og gæst? 
Så er det en rigtig god idé at kontakte en professionel fotograf, der kan fylde jeres mindebog med flotte og spændende fotos. På Fotografnu.dk kan du få kontakt til professionelle fotografer over hele landet med ekspertise i alt fra babybilleder til bryllupsbilleder. Her kan du også læse om de enkelte fotografer og se deres stil, så du kan vælge den, der passer bedst til netop din smag og begivenhed.

Vil du selv tage billeder? Her er 7 gode råd
Hvis du selv har lyst til at prøve kræfter med fotograferingen af den mindeværdige dag, så læs med her om 7 gode råd til, hvordan du bliver en god fotograf:

  1. Det bedste kamera er det, som du altid har med dig. Det gode motiv opstår ofte, når du mindst venter det.
  2. Learning by doing er en populær metode, for jo flere billeder du tager, des mere erfaring får du. Hertil er det er en god idé at tage for mange billeder af samme motiv end for få, da det ofte er meget små detaljer som er mest afgørende.
  3. Justering og beskæring i et godt efterbehandlingsprogram giver prikken over i’et. 
  4. En god fotograf kan holde sig i baggrunden for de situationer, som er værd at tage billeder af. 
    Det klassiske mormorbillede afbryder en autentisk situation og tvinger alle til at stoppe op og sige appelsin lige ind i linsen.
  5. Lad dig hellere end gerne inspirere af andres billeder, det giver nogle indtryk af forskellige fototeknikker, som du kan lege videre med.
  6. Kompositionen er vigtigt for, om et billede er behageligt at kigge på samt også i forhold til, hvad der er vigtigst i dit billede. Få derfor det gyldne snit inkorporeret i baghovedet. Efterbehandlingsprogrammerne hjælper dig også til at justere og beskære efter det gyldne snit.
  7. Billedets vinkel er afgørende for stemningen. Derfor bør du ikke være bange for at kravle rundt på maven eller højt op i et træ efter det gode foto. Ved billeder i normalperspektiv er det desuden vigtigt at have øje for horisontlinjen.

Udover gode billeder er det også flot med en hilsen i form af et kort eller måske en takkesang. 
På korthilsen.dk finder du en masse gode råd til både indbydelser, sjove konfirmationssange, bordkort og meget mere.