Kan du ikke overskue at planlægge det store bryllup med mange gæster, som skal have mad og drikke? Det behøver du faktisk heller ikke, og hvis det store bryllup slet ikke lyder tiltalende for dig, skal du heller ikke fejre denne særlige dag på den måde.

Det er din og din partners dag, og derfor er det også jer, der skal bestemme, hvordan brylluppet skal fejres. Hvis I gerne vil have et intimt, men stadig storslået bryllup, kan I vælge at holde brylluppet i udlandet – og så kun invitere den nærmeste familie. Det kan sagtens blive en fantastisk, romantisk og unik dag – og så endda i eksotiske omgivelser med alle dem, I holder mest af.

Få det romantiske og intime bryllup du altid har drømt om

Når man vælger at holde brylluppet i udlandet, vil det naturligvis også blive en fest for færre mennesker, da det er meget dyrt at skulle fragte alle til et andet land.

Men det betyder slet ikke, at brylluppet ikke kan være lige så storslået og festligt, tværtimod. Det kan måske blive et endnu mere romantisk bryllup, fordi det er mere intimt, fordi det er på en eksotisk og romantisk lokation, og fordi alle gæsterne er nogle, som man virkelig holder af.

Desuden kan der sagtens være god underholdning – både til brylluppet men det kan også være god og sjov underholdning til kobberbryllup. selvom der ikke bliver holdt en kæmpe fest – måske kan underholdningen blive endnu bedre, fordi man er i eksotiske og romantiske omgivelser og udelukkende med personer, som brudeparret elsker.

Bryd med det traditionelle bryllup

Bryd med det traditionelle bryllup

At holde brylluppet i udlandet, og kun med familien som gæster, er også en måde at bryde med det traditionelle bryllup på. Hvis I godt kan lide at skille jer lidt ud og gøre noget andet end flokken, er et bryllup i udlandet altså helt perfekt for jer.

Her kan I også få en god og lang bryllupsrejse, hvor I virkelig kan fejre jeres kærlighed til hinanden. Så kan I også fortælle andre om, hvordan denne måde at holde bryllup på også er super god og romantisk, selvom det måske ikke lige umiddelbart er noget for alle.

Find mange flere ideer på bryllup.dk